AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde işaretler görmek

Kahve falında gökyüzünde işaretler görmek

Kahve falında gökyüzünde işaretler görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, duraklama yaşanacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde işaretler gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninizi arttıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde işaretler görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, işlerinin başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytan işareti görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında işaretli taş görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet eder.

Kahve falında işaret parmağın kesildiğini görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında hristiyan işareti görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol işaret parmak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir