AnaSayfa / Genel / Kahve falında işaretli taş görmek

Kahve falında işaretli taş görmek

Kahve falında işaretli taş görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, inancından sapacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına tabir olunur.

Kahve falında işaretli taş gördüyseniz:

  • Riskli yerlerden uzak durmanızda veya riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında işaretli taş görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine inanılır.

Kahve falında artı işareti görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, ruhen rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işaret edilmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hristiyan işareti görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalettir.

Kahve falında eksi işareti görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında işaret parmağının kanadığını görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalettir.

Kahve falında kendi işaret parmağını kesmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, haksızlığa uğrayacağına delalettir.

Kahve falında şeytan işareti görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, hasadının tarlasında kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir