AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde hilal görmek

Kahve falında gökyüzünde hilal görmek

Kahve falında gökyüzünde hilal görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde hilal gördüyseniz:

  • Engellerle karşılaşırsanız stratejinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında gökyüzünde hilal görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sözleri tutulacağına işaret eder.

Kahve falında ay ve hilal görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı hilal görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, huzurlu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak hilal görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında üç hilalli bayrak görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında iki tane hilal görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında yarım hilal görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir