AnaSayfa / Genel / Kahve falında duman isi görmek

Kahve falında duman isi görmek

Kahve falında duman isi görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında duman isi gördüyseniz:

  • Amacı sizi etkilemek olan kişiler için çok fazla şey yapmamanızda veya gereğinden fazla verici olmamanızda fayda var.

Kahve falında duman isi görmek atılan adımların boşa gideceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında is duman görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında dumanlı oda görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde duman görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duman çekmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işarettir.

Kahve falında bacada duman görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evini dumanlı görmek onlara karşı zafer kazanacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işarettir.

Kahve falında evden beyaz duman çıktığını görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir