AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde dua etmek

Kahve falında gökyüzünde dua etmek

Kahve falında gökyüzünde dua etmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, insanlara küsüleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, istediği makama geleceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde dua etmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlara girmek istemiyorsanız çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında gökyüzüne bakarak dua etmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde dua etmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne dua etmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde dua görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzüne bakıp dua etmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kişinin içinin daralacağına tabir olunur.

Kahve falında bulutlu gökyüzü görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına tabir olunur.

Kahve falında açık gökyüzü görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde kılıç görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir