AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık gökyüzü görmek

Kahve falında açık gökyüzü görmek

Kahve falında açık gökyüzü görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında açık gökyüzü gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken problemler veya sonuca bağlanması gereken konular olabilir.

Kahve falında açık gökyüzü görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünün deniz olduğunu görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisimler görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, borçların ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde semazen görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde gezegenleri görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde iki ay görmek huzursuzluk yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yazılar görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne yaklaşmak günahlarından tövbe etmeye, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir