AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne bakarak dua etmek

Kahve falında gökyüzüne bakarak dua etmek

Kahve falında gökyüzüne bakarak dua etmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzüne bakarak dua etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzüne bakarak dua etmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, maddi gücünün azalacağına işarettir.

Kahve falında aynaya bakarak dua etmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında aya bakarak dua etmek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye bakarak dua etmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yalan söylemeye alamet eder.

Kahve falında bakara suresinin ilk beş ayetini okumak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakara okuduğunu görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurandan bakara suresini okumak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, mevki makam sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir