AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennette dolaşmak

Kahve falında cennette dolaşmak

Kahve falında cennette dolaşmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet eder.

Kahve falında cennette dolaşmak gördüyseniz:

  • Kısa ziyaret ya da yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında cennette dolaşmak daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında denizde gemiyle dolaşmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında denizde kayıkla dolaşmak yetki ve imza sahibi olacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine işarettir.

Kahve falında gölde dolaşmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına alamet eder.

Kahve falında gölde kayıkla dolaşmak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına yorulur.

Kahve falında yalınayak dolaşmak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde dolaşmak sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, zenginlik sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta dolaşmak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir