AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasında delik görmek

Kahve falında kafasında delik görmek

Kahve falında kafasında delik görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kafasında delik gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kafada delik görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza delalet eder.

Kahve falında kafasında delik görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında delikli peynir görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, hayatını ailesine adayacağına tabir olunur.

Kahve falında burunda delik görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında delik terlik görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında delik burun görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir deliği kapatmak tövbelerin kabul olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir