AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde bir şeyler görmek

Kahve falında gökyüzünde bir şeyler görmek

Kahve falında gökyüzünde bir şeyler görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarının birken beş olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya işarettir.

Kahve falında gökyüzünde bir şeyler gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği daha ilginç olayların önünü açabilir.

Kahve falında gökyüzünde bir şeyler görmek işlerin kara geçeceğine, hayırla yad etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bir şey görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde çift ay görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, güzel haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde atlar görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde çok ay görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masmavi gökyüzü görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ışıklar görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde parlayan yıldızlar görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir