AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde atlar görmek

Kahve falında gökyüzünde atlar görmek

Kahve falında gökyüzünde atlar görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde atlar gördüyseniz:

  • Kontrolünü kaybeden veya iniş çıkışlı hareketleri olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünden at indiğini görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde at görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde atlar görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, küslükleri gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan at görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, maddi olanakların artacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde beyaz at görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünün mavi olduğunu görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne doğru yükselmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yakında başlayacak aşk macerasına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde mavi göz görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir