AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde uçan balık görmek

Kahve falında gökyüzünde uçan balık görmek

Kahve falında gökyüzünde uçan balık görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan balık gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizinle veya yaptıklarınızla ilgisi olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde uçan balık görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde uçan balıklar görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde uçan at görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan kuşlar görmek korkularını yeneceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde uçan melek görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzüne uçtuğunu görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan gemi görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek hayatını ailesine adayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir