AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde yunus balığı görmek

Kahve falında gökyüzünde yunus balığı görmek

Kahve falında gökyüzünde yunus balığı görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, hayırlı yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde yunus balığı gördüyseniz:

  • Tahammülsüzlük veya sabırsızlık nedeniyle bazı plan, iş ya da anlaşmalar bozulabilir.

Kahve falında gökyüzünde yunus balığı görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yunus görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yunus balığını beslemek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalettir.

Kahve falında havuzda yunus balığıyla yüzmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında yunus balığını yemek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Kahve falında yunus balığının konuştuğunu görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yunus balığını sevmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yunus balığıyla yüzmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir