AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde ateş görmek

Kahve falında gökyüzünde ateş görmek

Kahve falında gökyüzünde ateş görmek işlerinin azalacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kalkınacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, ticarette öne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ateş gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Kahve falında gökyüzünden ateş düştüğünü görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden ateş yağdığını görmek ticaret ehli kişi olacağına, rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne ateş etmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde ateş topları görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde ateş görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yeni başlangıçların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne balon uçurmak düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir