AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne balon uçurmak

Kahve falında gökyüzüne balon uçurmak

Kahve falında gökyüzüne balon uçurmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzüne balon uçurmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız seçimler, aldığınız kararlar ya da devam ettiğiniz yollar akıllı olmaktan çok uzakta duruyor olabilir.

Kahve falında gökyüzüne balon uçurmak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan balon görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yüzünün kızaracağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde balon görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, düşünceli ve dalgın olacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde balonlar görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzüne balon bırakmak o işi canlandıracağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına işaret eder.

Kahve falında balonla gökyüzüne uçmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balonun uçtuğunu görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan balonla uçmak gam ve kasavetin de uçup gideceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir