AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne ateş etmek

Kahve falında gökyüzüne ateş etmek

Kahve falında gökyüzüne ateş etmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, mutluluğunun artacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzüne ateş etmek gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde aşırı derecede bencil davranmaktasınız.

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde ateş görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde ateş topları görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünden ateş düştüğünü görmek her istediğini alabileceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzüne ateş etmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden ateş yağdığını görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde besmele yazısı görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir