AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda asılı kalmak

Kahve falında çatıda asılı kalmak

Kahve falında çatıda asılı kalmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatıda asılı kalmak gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Kahve falında çatıda asılı kalmak alkış alacağına, her şeyin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında asılı kalmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kötü günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta asılı kalmak ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencerede asılı kalmak yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda asılı kalmak kişinin içinin daralacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir yere asılı kalmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iple asılı kalmak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir