AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada asılı kalmak

Kahve falında havada asılı kalmak

Kahve falında havada asılı kalmak paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, insanlar tarafından sevileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında havada asılı kalmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir.

Kahve falında havada asılı kalmak sevdiği birine hediye alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında havada asılı durmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asılı kalmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak itibar göreceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarda asılı kalmak başarılarının tadına varacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tavanda asılı kalmak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekte asılı kalmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda asılı kalmak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir