AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünün fotoğrafını çekmek

Kahve falında gökyüzünün fotoğrafını çekmek

Kahve falında gökyüzünün fotoğrafını çekmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünün fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Zor bir durumdan geçerek feraha çıkacaksınız.

Kahve falında gökyüzünün fotoğrafını çekmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf çekmek ve çekinmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin fotoğrafını çekmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında habersiz fotoğraf çekmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında deniz kenarında fotoğraf çekmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle fotoğraf çekmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında fotoğraf çekmek çektirmek evine huzur ve bereketin geleceğine, idealist davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayın fotoğrafını çekmek getirisi çok olan işler yapacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir