AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzü hortumu görmek

Kahve falında gökyüzü hortumu görmek

Kahve falında gökyüzü hortumu görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü hortumu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi veya kişilerle kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Kahve falında gökyüzünde hortum görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzü hortumu görmek saygının hiç eksik olmayacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumla ev yıkamak kişinin iyi hale geleceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde hortum görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Kahve falında hortum kasırga görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına işarettir.

Kahve falında fırtınada hortum görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında hortum rüzgarı görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında hortum eklemek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir