AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum rüzgarı görmek

Kahve falında hortum rüzgarı görmek

Kahve falında hortum rüzgarı görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, malının da hiç olacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında hortum rüzgarı gördüyseniz:

  • Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız.

Kahve falında hortum rüzgar görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah rüzgar hortumu görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hortum rüzgarı görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında rüzgar hortumu görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında rüzgarlı hortum görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rüzgardan hortum görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında rüzgar hissetmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına işarettir.

Kahve falında rüzgarda sürüklenmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir