AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde hortum görmek

Kahve falında gökyüzünde hortum görmek

Kahve falında gökyüzünde hortum görmek düşmanların çok üzüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde hortum gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri tamamlayacak vakit bulamamanız yüzünden ileriye yönelik planlarınızda da aksamalar olabilir.

Kahve falında gökyüzünde hortum görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzü hortumu görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında rüzgardan hortum görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortumlu fırtına görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içini hortumla yıkamak hasta ise iyileşeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında hortumla evi yıkamak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında hortumla halı yıkamak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında firtina hortumu görmek malının artmasına, bereketlenmesine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir