AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtınada hortum görmek

Kahve falında fırtınada hortum görmek

Kahve falında fırtınada hortum görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, bunun için sabırsızlanacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, şansının da açık olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, sorununu kolayca çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında fırtınada hortum gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız daha fazla soru sormalısınız.

Kahve falında hortumlu fırtına görmek ün salacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında fırtınada hortum görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında hortum fırtına görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına işarettir.

Kahve falında fırtınalı hortum görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında fırtına hortum çıktığını görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına işarettir.

Kahve falında hortum ve fırtına görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında hortum fırtına çıktığını görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine yorulur.

Kahve falında fırtınada uçmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zenginliğinin süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir