AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortum eklemek

Kahve falında hortum eklemek

Kahve falında hortum eklemek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında hortum eklemek gördüyseniz:

  • Başkalarını yenebileceğiniz yoldan ilerlemeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında hortum eklemek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında tuz eklemek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç eklemek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında saça saç eklemek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulur.

Kahve falında eve oda eklemek rızkında ve malından olacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine işaret eder.

Kahve falında taş eklemek büyük rahatlık yaşanacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında hortumla halı yıkamak daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında hortumdan su içmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir