AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızların düştüğünü görmek

Kahve falında yıldızların düştüğünü görmek

Kahve falında yıldızların düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kısmetin açılacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayırlı bir evlat olacağına, kazançlı çıkacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldızların düştüğünü gördüyseniz:

  • Çıkabilecek sorunları çözebilmek için çok çaba sarfetmeniz gerekebilir.

Kahve falında yıldız düştüğünü görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına işarettir.

Kahve falında yıldızların yere düştüğünü görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, işlerinin kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında yıldızın denize düştüğünü görmek bunun da geleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalet eder.

Kahve falında gökten yıldız düştüğünü görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızın yere düştüğünü görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek bereketli bir döneme girileceğine, bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Kahve falında yıldızın düştüğünü görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek yeni bir adım atılacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir