AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayıp yere düşmek

Kahve falında kayıp yere düşmek

Kahve falında kayıp yere düşmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayıp yere düşmek gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında kayıp yere düşmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine işaret eder.

Kahve falında ayağı kayıp yere düşmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında buzdan kayıp düşmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına inanılır.

Kahve falında kardan kayıp düşmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağı kayıp düşmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında karda kayıp düşmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kayıp düşmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalette kayıp düşmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir