AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış durakta inmek

Kahve falında yanlış durakta inmek

Kahve falında yanlış durakta inmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, ruhunu güzelleştireceğine delalettir.

Kahve falında yanlış durakta inmek gördüyseniz:

  • Geri planda kalmanız gerekmiyor.

Kahve falında yanlış durakta inmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında durakta inmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taksi durağı görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında durakta bekleyen insanlar görmek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, azap çektiğine işaret etmektedir.

Kahve falında durakta araba beklemek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, solan yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında dolmuş durağı görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında durakta beklediğini görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına inanılır.

Kahve falında durakta beklemek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir