AnaSayfa / Genel / Kahve falında açılışa katılmak

Kahve falında açılışa katılmak

Kahve falında açılışa katılmak lüksüne de lüks katacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalet eder.

Kahve falında açılışa katılmak gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Kahve falında açılışa katılmak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında cenaze katılmak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün törenine katılmak dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının cenazesine katılmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kendi kabuğuna çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişana katılmak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında programa katılmak sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine inanılır.

Kahve falında orduya katılmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ziyafete katılmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir