AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze katılmak

Kahve falında cenaze katılmak

Kahve falında cenaze katılmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze katılmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmaya çalışmak yerine, belli bir konuda başarı elde etmek ya da bazı konuları sonuca ulaştırmak istiyorsanız yaratıcılığınızı kullanmalısınız.

Kahve falında cenaze yemeğine katılmak onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze merasimine katılmak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cenazeye katılmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulur.

Kahve falında kendi cenazesine katılmak insanlardan uzaklaşılacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin cenazesine katılmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında cenaze törenine katılmak bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazına katılmak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze katılmak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir