AnaSayfa / Genel / Kahve falında ziyafete katılmak

Kahve falında ziyafete katılmak

Kahve falında ziyafete katılmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret eder.

Kahve falında ziyafete katılmak gördüyseniz:

  • Sade anlatımlar seçmekte fayda var.

Kahve falında ziyafete katılmak işinde büyük başarılar alacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ziyafete gitmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına alamet eder.

Kahve falında misafirlere ziyafet vermek yokluk çekmeyeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ziyafet yemeği görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ziyafet çekmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine delalettir.

Kahve falında yemek ziyafeti görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında evde yemek ziyafeti vermek çok eğleneceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında evde ziyafet vermek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir