AnaSayfa / Genel / Kahve falında programa katılmak

Kahve falında programa katılmak

Kahve falında programa katılmak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında programa katılmak gördüyseniz:

  • Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Kahve falında programa katılmak maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yeni kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yarışma programına katılmak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarışma programı izlemek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalettir.

Kahve falında evlenme programı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ders programı görmek işlerinin yolundan çıkacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tv programı görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında program görmek iyi halinin kalmayacağına, sağlığının geri geleceğine delalettir.

Kahve falında evlilik programı görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir