Kahve falında nişana katılmak

Kahve falında nişana katılmak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin de yolunda gideceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişana katılmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında nişana katılmak başının derde gireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğe katılmak korkularından kurtulacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geziye katılmak dünya malının çoğalacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemekli davete katılmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında partiye katılmak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yarışa katılmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir düğüne katılmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayine katılmak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir