AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökte nur görmek

Kahve falında gökte nur görmek

Kahve falında gökte nur görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gökte nur gördüyseniz:

  • Başarılarınızı kutladığınız ortamlar aşk hayatınıza da olumlu etki yapabilir.

Kahve falında gökten nur indiğini görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökte nur görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten nur yağdığını görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulur.

Kahve falında nurlu bebek görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işarettir.

Kahve falında nur ismi duymak bazı sorunların başgöstereceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında nur yüzlü birini görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne nur indiğini görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında gözde nur görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir