AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne nur indiğini görmek

Kahve falında yüzüne nur indiğini görmek

Kahve falında yüzüne nur indiğini görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne nur indiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması istenebilir, dozunda bir hızla ilerlemelisiniz.

Kahve falında yüzüne nur indiğini görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında gökten nur indiğini görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden nur indiğini görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nur indiğini görmek huzur ve kazanç getireceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde nur görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü nurlu görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü bebek görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet eder.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir