AnaSayfa / Genel / Kahve falında nur yüzlü birini görmek

Kahve falında nur yüzlü birini görmek

Kahve falında nur yüzlü birini görmek kafasını toparlayacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, ayrılanların kavuşacağına, borçlarının biteceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine alamet eder.

Kahve falında nur yüzlü birini gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durun.

Kahve falında nur yüzlü bir adam görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü dede görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde nur görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü nurlu görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nur yüzlü insan görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nur yüzlü bebek görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünü nurlu görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü adam görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir