AnaSayfa / Genel / Kahve falında nurlu bebek görmek

Kahve falında nurlu bebek görmek

Kahve falında nurlu bebek görmek kederleneceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nurlu bebek gördüyseniz:

  • Dedikodular ya da şikayetler başlamadan önce ortamın netleşmesi gerekiyor.

Kahve falında nur topu gibi erkek bebek görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında nur yüzlü bebek görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nurlu bebek görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalet eder.

Kahve falında nur topu gibi bebek görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde nur görmek rahatının yerinde olacağına, sorunların aşılacağına yorulur.

Kahve falında gökte nur görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında nurlu insanlar görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, muradının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında gökten nur yağdığını görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir