AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökte kuran yazısı görmek

Kahve falında gökte kuran yazısı görmek

Kahve falında gökte kuran yazısı görmek işlerin günden güne açılacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, patron koltuğuna geçeceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökte kuran yazısı gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak istediğiniz konularda seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında gökte kuran yazısı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında gökte yazı görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında gökte kuran görmek işlerinin düzeleceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurandan yazı görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarda kuran yazısı görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında kuran yazılı yeşil örtü görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine işaret eder.

Kahve falında altından kuran yazısı görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran yazılı altın görmek kesesinin dolacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir