AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışığı yakamamak

Kahve falında ışığı yakamamak

Kahve falında ışığı yakamamak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, problemleri teker teker çözeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, hep dinç ve genç kalacağına inanılır.

Kahve falında ışığı yakamamak gördüyseniz:

  • İlerleyen saatlerle birlikte kısa mesafede bir yolculuk yapmanız, bazı dedikodular duymanız mümkündür.

Kahve falında ışığı yakamamak komşularla ters düşüleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ışıkları yakamamak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında ışık yakamamak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine alamet eder.

Kahve falında yaka dikmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigarayı yakamamak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine yorulur.

Kahve falında yakaya çiçek takmak çok tahsilli bir kişi olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilişkiye girerken yakalanmak arzularına kavuşacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir