AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışığa yükselmek

Kahve falında ışığa yükselmek

Kahve falında ışığa yükselmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, rahat nefes alınacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sahip olacağı malın faazlalığına işaret eder.

Kahve falında ışığa yükselmek gördüyseniz:

  • Ya da bazı anlaşmaların devamlılığı konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında ışığa yükselmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında göğe doğru yükselmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında aya yükselmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalettir.

Kahve falında havaya doğru yükselmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, güleceğine işaret eder.

Kahve falında bulutlara yükselmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zirveye yükselmek yüklü bir miktar borç verileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minarenin yükseldiğini görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin göğe yükseldiğini görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir