AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuda ışık görmek

Kahve falında kuyuda ışık görmek

Kahve falında kuyuda ışık görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuda ışık gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Kahve falında kuyuda ışık görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuda olduğunu görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan düşmek işinin ehli durumuna geleceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyudan balık yakalamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyuda berrak su görmek hak ve din yolunu bırakacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyudan su çıkartmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan çıkmak bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında kuyudan insan çıkarmak her zaman şükür içinde olacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir