AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökdelenden bakmak

Kahve falında gökdelenden bakmak

Kahve falında gökdelenden bakmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işarettir.

Kahve falında gökdelenden bakmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya ailenizle ilgili konulara daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında gökdelenden bakmak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gökdelen binalar görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökdelen inşa etmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökdelenden atlamak huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük gökdelen görmek onları okula göndereceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalettir.

Kahve falında gökdelene tırmanmak yükseldikçe yükseleceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökdelende oturduğunu görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine delalettir.

Kahve falında gökdelenden inmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir