AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökdelene tırmanmak

Kahve falında gökdelene tırmanmak

Kahve falında gökdelene tırmanmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökdelene tırmanmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamanıı olasıdır.

Kahve falında gökdelene tırmanmak bol muhabbette olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında gökdelende oturduğunu görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında gökdelenin yıkıldığını görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında gökdelende olduğunu görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gökdelen inşaatı görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini gökdelende görmek önünün açık olacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökdelen görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında gökdelenden düştüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, hayırlı terfiler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir