AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökdelende oturduğunu görmek

Kahve falında gökdelende oturduğunu görmek

Kahve falında gökdelende oturduğunu görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, çok iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökdelende oturduğunu gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında gökdelende oturduğunu görmek yüksek mevkilere getirileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökdelene tırmanmak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında kendini gökdelende görmek çok kötü durumlara düşeceğine, işinde verimsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökdelenin yıkıldığını görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gökdelen binalar görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında gökdelene çıkmak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında gökdelende olduğunu görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gökdelen görmek işlerinin gelişme göstereceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir