AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökdelenden atlamak

Kahve falında gökdelenden atlamak

Kahve falında gökdelenden atlamak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökdelenden atlamak gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alabilirsiniz.

Kahve falında gökdelenden atlamak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında gökdelende olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökdelenin yıkıldığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında gökdelenden inmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında asansörle gökdelene çıkmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, tüm sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında gökdelende oturduğunu görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, hastaysa şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında kendini gökdelende görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökdelen görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, işbirliği içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir