AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökdelen binalar görmek

Kahve falında gökdelen binalar görmek

Kahve falında gökdelen binalar görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, uzun süre bu durumun devam edeceğine, itibar kazanacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, problemlerini çözeceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökdelen binalar gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Kahve falında gökdelen binalar görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük gökdelen görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına yorulur.

Kahve falında gökdelen inşa etmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında kendini gökdelende görmek dertlerin başlayacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına işaret eder.

Kahve falında gökdelenden bakmak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında gökdelene tırmanmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökdelen inşaatı görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında gökdelende olduğunu görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir