AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökdelenden inmek

Kahve falında gökdelenden inmek

Kahve falında gökdelenden inmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Kahve falında gökdelenden inmek gördüyseniz:

  • Geri planda kalmanız gerekmiyor.

Kahve falında gökdelenden inmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında gökdelende oturduğunu görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında gökdelenin üstünde olmak atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında gökdelen inşaatı görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük gökdelen görmek mallarının eksileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında gökdelende olduğunu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet eder.

Kahve falında kendini gökdelende görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında gökdelenden bakmak olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir