AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk göğsü görmek

Kahve falında tavuk göğsü görmek

Kahve falında tavuk göğsü görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, iş yeri sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk göğsü gördüyseniz:

  • Daha önce anlamamış olmalarını dert etmeyin.

Kahve falında tavuk göğsü tatlısı yemek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine delalettir.

Kahve falında tavuk göğsü yemek hayırla yad etmeye, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk göğsü görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, daha sık bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında göğsüne altın takmak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir göğsünü büyük görmek falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında gökte iki tane ay görmek kötü günler yaşanacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünü sağmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işarettir.

Kahve falında göğsünün olmadığını görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir