AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kanaması görmek

Kahve falında kol kanaması görmek

Kahve falında kol kanaması görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol kanaması gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Kahve falında kol kanaması görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında adet kanama görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardaktan kana kana su içtiğini görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kana kana bira içmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalettir.

Kahve falında kanama geçirdiğini görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına alamet eder.

Kahve falında ağız kanaması görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalettir.

Kahve falında kanamanın olduğunu görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında hamileyken kanama olduğunu görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir