AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanaması gelmek

Kahve falında kanaması gelmek

Kahve falında kanaması gelmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, elindekileri de kaptıracağına, evlerine dünürcü geleceğine, makam sahibi olacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kanaması gelmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize bakış açınız bir kez daha değişebilir.

Kahve falında kanaması gelmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanaması geldiğini görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak kanaması görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında burun kanaması görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında adet kanama görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına rivayet eder.

Kahve falında başının kanamasını görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gözün kanamasını görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşırı kanama görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, rahat bir dönem yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir