AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünü emzirmek

Kahve falında göğsünü emzirmek

Kahve falında göğsünü emzirmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında göğsünü emzirmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler, planlar ya da işler yapısal değişiklikler gerektirdiği için çok fazla çalışma ihtiyacını da doğurabilir.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, bekarsa evleneceğine delalettir.

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, zinde kalacağına delalettir.

Kahve falında iki göğsünden bebek emzirmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt emzirmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünden bebek emzirmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında göğsünü emzirmek rahata kavuşacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir